Volledig scherm
Marcel Kanters. © Marcel Kanters foto jeroen Appels/van Assendelft

Pubquiz voor MS-patiënt Marcel Kanters uit Boekel

BOEKEL - In het kader van de actie Never Stop Running is er zaterdag 19 november een pubquiz in Café De Paal in Erp. Met de actie wordt geld ingezameld voor de stamceltherapiebehandeling die Marcel Kanters uit Boekel op dit moment ondergaat in Mexico.

Familie, vrienden en kennissen van Marcel Kanters houden deze weken tal van activiteiten om Marcel zowel financieel als emotioneel een hart onder de riem te steken tijdens de loodzware stamceltherapiebehandeling waarmee hij zijn MS een halt kan toeroepen. Marcel verblijft daarvoor op dit moment in Mexico. Deze peperdure behandeling is voor eigen kosten.

Mede met de pubquiz wordt er geld opgehaald voor Marcel. Pubquizzen is één van Marcels hobby’s. Zijn eigen team Oh Ja houdt nu zelf een avond: op zaterdag 19 november in Café de Paal aan Hezelstraat 26 in Erp. De zaal opent om 19.30 uur en de quiz begint om 20.00 uur. Deelnemers zijn van harte welkom als individu of als team van maximaal vijf personen. Inschrijven kan via de mail, deelname kost 5 euro per persoon.

Oss, Uden e.o.