Volledig scherm
© Thinkstock

11-jarige jongen gewond na afsteken van gevonden vuurwerk in Kerkdriel

KERKDRIEL - Een 11-jarige jongen is woensdagmiddag gewond geraakt nadat hij gevonden vuurwerk had afgestoken op straat in Kerkdriel. Dat bevestigt de politie.

De jongen zit in groep 8 van de Mgr. Zwijsenschool. Het ongeluk gebeurde woensdag aan het begin van de middag na schooltijd. Vermoedelijk ging het om zwaar vuurwerk. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar hij tot op heden nog ligt.

De klap kwam hard binnen bij de leerlingen, zegt de schooldirecteur. ,,Ze zijn er ondersteboven van. Het was een grote schok om te vernemen.” Verschillende verhalen doen de ronde over de ernst van de verwondingen. De directeur kan daar verder weinig over kwijt. ,,We wachten het onderzoek af.”

  1. In Zaltbommel boodschappen doen op zondag, het kan vanaf 16 februari
    PREMIUM

    In Zaltbommel boodschap­pen doen op zondag, het kan vanaf 16 februari

    ZALTBOMMEL - Op zondag naar de supermarkt Rossum, Hedel of zelfs Den Bosch voor een pak yoghurt of een diepvriespizza? Vanaf 16 februari is dat niet meer nodig. Dan kunnen de inwoners van Zaltbommel hun boodschappen op zondag ook om de hoek doen. De supermarkten in de kern Zaltbommel, de nieuwe Lidl, Albert Heijn, Jumbo Zaltbommel en de Aldi, zijn vanaf die dag wekelijks open van 13.00 tot 17.00 uur. Uitzondering is de Coop aan de Schans.