Volledig scherm
Een detail van de kaart over de afsluiting van de A2 en de omleidingsroutes © Rijkswaterstaat

A2 tussen Deil en Empel dit weekend dicht: vertragingen door stilstaand verkeer

DEN BOSCH - Het zijn wegwerkzaamheden met enorme gevolgen. De A2 gaat tussen de knooppunten Deil en Empel van noord naar zuid twee weekeinden dicht voor al het verkeer. Dat gebeurt van vrijdag 10 tot maandag 13 mei en van vrijdag 17 tot maandag 20 mei. Deze afsluiting zorgt voor de nodige files.

De afsluiting gaat op de vrijdag in om 21.00 uur en duurt tot maandagochtend 06.00 uur.  Rijkswaterstaat moet de weg afsluiten wegens onderhoud aan het asfalt.  Weggebruikers werden eerder al gewaarschuwd rekening te houden met een klein half uur extra reistijd. Zo staat op de A2 in totaal zo'n half uur vertraging. Ook het verkeer op de A27 moet rekening houden met twintig minuten vertraging.

Omleidingen

Verkeer uit Utrecht richting Tilburg en Eindhoven wordt bij Everdingen omgeleid via de A27 en vervolgens verder via knooppunt Sint Annabosch over de A58. 

Verkeer vanuit Utrecht richting Den Bosch en Eindhoven rijdt vanaf knooppunt Oudenrijn of Lunetten over de A12 richting Arnhem. Vervolgens bij knooppunt Grijsoord over de A50 richting Eindhoven.

Voor de richting Den Bosch gaat het verkeer via de A50 vanaf knooppunt Paalgraven verder over de A59 richting Den Bosch.  

Meer informatie is te vinden op Van A naar Beter