Emile Roemer staat sinds begin mei aan het roer van een aanjaagteam dat zich inzet voor bescherming van arbeidsmigranten tegen corona.
Volledig scherm
Emile Roemer staat sinds begin mei aan het roer van een aanjaagteam dat zich inzet voor bescherming van arbeidsmigranten tegen corona. © Ed van Alem

Aanjaagteam Emile Roemer in Rivierenland voor overleg over arbeidsmigranten en corona

ZALTBOMMEL/WAARDENBURG/KESTEREN - Bestuurders van de gemeenten in de Bommelerwaard en de zes andere gemeenten van de Regio Rivierenland hebben deze week een overleg met Emile Roemer over de problemen rond arbeidsmigranten en corona. Roemer staat aan de leiding van het Aanjaagteam Bescherming Arbeidsmigranten, dat donderdag een werkbezoek aan de regio brengt.

  1. Rondje op ijsbaan Kerkdriel kan straks ook op skeelers

    Rondje op ijsbaan Kerkdriel kan straks ook op skeelers

    KERKDRIEL - IJsbaan De Griend in Kerkdriel is binnen twee jaar ook een interessante plek voor skeeleraars. De gemeente Maasdriel verkoopt de ondergrond van de ijsbaan aan de Stichting IJsbaan Maasdriel voor bijna een kwart miljoen euro. De stichting krijgt dat geld om de lekke folielaag te vervangen door een laag asfalt. De gemeente en de stichting hadden jarenlang een conflict over het herstel van de folie. Dat is op deze manier afgekocht, zo was in november al bekendgemaakt. Voorwaarde is, zo blijkt nu, dat de asfaltlaag voor eind 2024 moet zijn aangelegd.