Alles tiptop voor kermis Kerkdriel, tot aan nieuwe lingerie toe

VideoKERKDRIEL - Wegkwijnende dorpskermissen? Moet je eens in Kerkdriel gaan kijken. ,,Wat carnaval is voor Den Bosch, is de kermis voor ons.’’

Al met de kerst stond bij de Kerkdrielse kapsalon Blitz zaterdag 13 juli (en de dagen ervoor trouwens ook) helemaal volgeboekt. Alle zeven kapsters zijn de hele dag druk met kleurspoelingen, tondeuses en krultangen. En föhnen, vooral veel föhnen en bussen vol haarlak. Want hier worden kapsels geboetseerd die minstens vier dagen mee moeten gaan.

 1. Man (20) aangehouden in onderzoek handgranaat voor appartement in Kerkdriel, spoot met graffiti getal ‘99'
  update

  Man (20) aangehou­den in onderzoek handgra­naat voor apparte­ment in Kerkdriel, spoot met graffiti getal ‘99'

  KERKDRIEL - De politie heeft vorige week een verdachte aangehouden in het onderzoek naar de handgranaat die op 13 januari voor een appartementencomplex in Kerkdriel werd gevonden. Het gaat om een 20-jarige man uit de regio Utrecht. In beelden van Opsporing Verzocht dinsdagavond is te zien hoe iemand het getal ‘99' met graffiti spuit naast de brievenbus, voordat de granaat werd gegooid.
 2. Boerenpicknick in Bommelerwaard: ‘We komen op plekken waar we nog nooit zijn geweest’

  Boerenpick­nick in Bommeler­waard: ‘We komen op plekken waar we nog nooit zijn geweest’

  HEDEL - In de schaduw bij melkveehouderij en boerengolf van de familie Van Zeelst is het heerlijk toeven. De vriendinnen Karin Penders uit Hedel en Vera Broks uit Breda hebben net de restjes van de uitgebreide boerenpicknick verzameld en het afval ingeleverd. ,,We hebben wel een beetje gesmokkeld, we hebben nog maar 0 kilometer gefietst. Maar de picknick was heerlijk met de volle roomboter en de smakelijke kaas. Leuk al die lokale producten. Het is hier super, we zien de koeien hier langslopen.”