De bemanning van een bommenwerper bij hun vliegtuig. Zeker niet alle crashsites in het rivierengebied zijn in de app Heroes of the Sky opgenomen.
Volledig scherm
De bemanning van een bommenwerper bij hun vliegtuig. Zeker niet alle crashsites in het rivierengebied zijn in de app Heroes of the Sky opgenomen. © RBT Rivierenland

App over de luchtoorlog boven Rivierenland moet toeristen naar de streek lokken

75 JAAR BEVRIJDINGZALTBOMMEL/HEDEL - Beleven hoe zwaar de luchtoorlog was in het rivierengebied tijdens de Tweede Wereldoorlog? Dat kan met de nieuwe app Heroes of the Sky. Die is ontwikkeld door het Regionaal Bureau voor Toerisme Rivierenland in samenwerking met de historische verenigingen.

  1. Grote internationale actie tegen drugsbende: 18 aanhoudingen, ook invallen in Kerkdriel en Den Bosch

    Grote internatio­na­le actie tegen drugsbende: 18 aanhoudin­gen, ook invallen in Kerkdriel en Den Bosch

    DEN BOSCH/KERKDRIEL - De politie van Den Haag heeft woensdagochtend samen met de politie in Spanje en België een grote internationale actie gehouden tegen een crimineel netwerk dat handelde in drugs. Er zijn invallen gedaan op tientallen locaties in Nederland, Spanje, België, Hongarije en Slowakije. Ook aan de Sleutelbloemstraat in Den Bosch en aan de Bulkseweg in Kerkdriel was de politie aanwezig.