Autobrand De Lucht Bruchem.
Volledig scherm
Autobrand De Lucht Bruchem. © Meesters Multi Media / Bart Meesters

Autobrand op parkeerplaats De Lucht Oost bij Bruchem

BRUCHEM - Op parkeerplaats De Lucht Oost bij Bruchem heeft zondagavond een autobrand gewoed. Omstanders hadden de brand bij aankomst van de brandweer met een groot aantal brandblusser van het tankstation reeds onder controle.

De auto stond op de parkeerplaats van De Lucht Oost, net voorbij het Shell tankstation. Toen de brandweer ter plaatse kwam, hoefde er alleen nog maar een nacontrole uitgevoerd te worden.

Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk, maar de brandweer vermoedt dat de brand is ontstaan door een technisch mankement. Een gedeelte van de parkeerplaats was tijdelijk afgesloten door de politie.

  1. Burgemeesters Bommelerwaard: huisvesters, let op gezondheid van arbeidsmigranten

    Burgemees­ters Bommeler­waard: huisves­ters, let op gezondheid van arbeidsmi­gran­ten

    ZALTBOMMEL/KERKDRIEL - Huisvesters van arbeidsmigranten moeten hun verantwoordelijkheid nemen waar het gaat om de coronamaatregelen. En de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel hameren er bij de huisvesters op dat ze daarbij meer kunnen doen dan de gemiddelde inwoner van de Bommelerwaard, schrijven de burgemeesters in een dringende brief aan degenen die het onderdak regelen voor de arbeidskrachten uit Oost-Europa.