Naast een ondergrondse container in Tiel zijn heel veel losse zakken gezet. Dit gebeurde in het laatste weekend het wegbrengen nog gratis was.
Volledig scherm
Naast een ondergrondse container in Tiel zijn heel veel losse zakken gezet. Dit gebeurde in het laatste weekend het wegbrengen nog gratis was. © William Hoogteyling

Avri coulant bij storing maar streng bij opzet

ZALTBOMMEL - Wie een volle vuilniszak achterlaat naast een haperende ondergrondse vuilcontainer, krijgt nu nog geen boete. Afvalverwerker Avri wacht nog even met het uitschrijven van bonnen, omdat veel mensen in het rivierengebied moeten wennen aan de nieuwe manier van afval inzamelen. 

 1. Mysteries genoeg om op te lossen in de kwetsbare omgeving van de Blauwe Heuvel bij Nieuwaal
  PREMIUM

  Mysteries genoeg om op te lossen in de kwetsbare omgeving van de Blauwe Heuvel bij Nieuwaal

  NIEUWAAL - Regioarcheoloog Huib Jan van Oort gaat kwetsbare archeologische plekken in Rivierenland vanaf nu inventariseren en selecteren voor behoud. Deze plekken zijn volgens Van Oort onvoldoende beschermd als mensen terrein willen aanpassen zonder dat daar vergunning voor nodig is. ‘Meld deze plekken als u kwetsbare plekken weet’, luidt de oproep die Van Oort doet in het tijdschrift van de Historische Kring Bommelerwaard.
 1. Opnieuw ongeluk op beruchte kruising aan de rand van Oss
  Play

  Opnieuw ongeluk op beruchte kruising aan de rand van Oss

 2. Auto knalt over rotonde in Oss en crasht
  Play

  Auto knalt over rotonde in Oss en crasht