Volledig scherm
Carnaval in Teskesdurp (Kerkdriel) verdient volgens SSM wel een steuntje in de rug van de gemeente. © Annemiek Steenbekkers/BD

‘Bouwhal zou goed zijn voor het carnaval in Maasdriel’

KERKDRIEL - Het carnaval in de Maasdrielse dorpen kan er een stuk op vooruit gaan als de gemeente een handje helpt met een bouwhal voor de wagens. Dat stelt Samen Sterk Maasdriel in een verzoek aan het college om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om goede bouwmogelijkheden te bieden. 

De gemeente heeft in april het verloop van carnaval besproken met de Federatie Maasdrielse Carnavalsverenigingen. SSM wil via schriftelijke vragen de uitkomst weten. Volgens SSM zijn er mogelijkheden tot verbetering, zoals het plaatsen van toiletwagens en een oplossing voor het afval van de optochten.

  1. Kerkdriel rouwt na overlijden van man (19) door dramatisch ongeluk met hakselaar: ‘Het komt erg dichtbij voor ons’

    Kerkdriel rouwt na overlijden van man (19) door dramatisch ongeluk met hakselaar: ‘Het komt erg dichtbij voor ons’

    KERKDRIEL/MAREN-KESSEL - Kerkdriel is in rouw voor de 19-jarige man die vrijdagavond omkwam bij een dramatisch ongeluk met een landbouwmachine in Maren-Kessel. Voetbalvereniging D.S.C. uit Kerkdriel heeft zaterdag twee wedstrijden afgelast en houdt op zondag een minuut stilte voor de kampioenswedstrijd. ,,De vreselijke gebeurtenis komt ontzettend dichtbij voor onze spelers, die hem goed kenden”, zegt bestuurslid Bart Vries.