Volledig scherm
De champignonteelt was goed vertegenwoordigd bij de All-in Werkgeversprijs. © Hollandse Hoogte

De Arend, Ravas en Jarno Goesten Champignons winnen werkgeversprijs

VIDEOAMMERZODEN/ZALTBOMMEL/WAARDENBURG - Jarno Goesten Champignons in Ammerzoden, Ravas in Zaltbommel en De Arend Horeca- en Projectinrichting in Waardenburg hebben de All-in Werkgeversprijs gewonnen.

De All-in Werkgeversprijs is een erkenning voor werkgevers die werk maken van een arbeidsmarkt waaraan iedereen, ook mensen met een beperking, naar vermogen kan deelnemen. De prijs voor werkgevers in de Regio Rivierenland wordt in elke gemeente van de regio toegekend.

Inwoners van de Regio Rivierenland konden ondernemers voordragen. De andere genomineerden in Maasdriel waren de firma Wijnstekers uit Hedel en ProChamp in Kerkdriel. 

In Zaltbommel waren aannemersbedrijf M.J. Smits, Arbor, Cambium College en Mainfreight voorgedragen. 

In West Betuwe moest de jury kiezen tussen De Arend, Avri, Blokker en Greenmo.

De winnende bedrijven kregen een bokaal. Voor de werknemers was er een traktatie.

Hieronder een filmpje dat in opdracht van Maasdriel is gemaakt om Jarno Goesten Champignons aan de jury te presenteren

  1. Tijningenplas in Zaltbommel is geen lelijk eendje meer
    PREMIUM

    Tijningen­plas in Zaltbommel is geen lelijk eendje meer

    ZALTBOMMEL ,,Tsja, wie heeft er nou eigenlijk niet aan meegewerkt.” Nanda Jooren van de gemeente Zaltbommel moet even diep nadenken om niemand te vergeten die heeft bijgedragen aan de renovatie van de Tijningenplas in Zaltbommel. Nou, zeg maar gerust facelift, want de Put van Zanen, zoals de plas ook wel heet, lijkt in weinig meer op wat het tot voor kort was: een dichtgegroeide, onoverzichtelijke plas aan de rand van Zaltbommel, met veel opschot.