Het lapwerk van het asfalt geeft aan dat de Wordenseweg dringend toe is aan een update. Het moet mooier en vooral veiliger worden.
Volledig scherm
Het lapwerk van het asfalt geeft aan dat de Wordenseweg dringend toe is aan een update. Het moet mooier en vooral veiliger worden. © Bertjan Kers/BD

De Wordenseweg een fraaie toegangsweg van Kerkdriel? Dat is veel duurder dan verwacht

KERKDRIEL Het opknappen van de Wordenseweg gaat fors meer geld kosten dan waar Maasdriel op had gerekend. Alleen al om de weg tussen Velddriel en Kerkdriel aan de wettelijke normen te laten voldoen is er al ruim 380.000 euro meer nodig. En als Maasdriel de weg zou herinrichten zoals omwonenden en ondernemers het graag zien, dan is er bijna 1,6 miljoen extra nodig

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. In de rij voor een vaccinatie in Hedel op eerste dag van de GGD-prikbus in de Bommelerwaard
  PREMIUM

  In de rij voor een vaccinatie in Hedel op eerste dag van de GGD-prik­bus in de Bommeler­waard

  HEDEL - Een goede start voor de prikbus van GGD Gelderland-Zuid in de Bommelerwaard: op het moment dat de bus de parkeerplaats bij de Jumbo in Hedel op kwam rijden stonden er al mensen te wachten die zich wilden laten vaccineren. Van meet af aan, zes uur lang, bleef het een komen en gaan van mensen. ,,Er is nog geen moment rust geweest. We hebben nauwelijks tijd gehad om een broodje te eten.”