Volledig scherm
PREMIUM
De plek tussen Delwijnen en Wellseind waar de Maas-Waalweg nu nog eindigt in een T-splitsing. © copyright Marc Bolsius

Definitieve uitspraak Maas-Waalweg: ‘Gekozen tracé is de beste optie’

DEN HAAG/WELL - Het doortrekken van de Maas-Waalweg is een flinke stap dichterbij. Het gekozen tracé voor de ontbrekende schakel in de weg tussen Delwijnen en Well  is de beste optie voor omwonenden, bedrijven en grondeigenaren.  De Raad van State geeft de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel helemaal gelijk in de procedure tegen het doortrekken van de weg

Daarmee keurt de Raad  in een definitieve uitspraak het bestemmingsplan voor de Maas-Waalweg goed. De bezwaren van een loonbedrijf in Delwijnen en een melkveehouderij in Well zijn verworpen. 

  1. Opnieuw peperdure auto’s door brand verwoest: wie heeft het gemunt op de eigenaren van campings in Kerkdriel en Kaatsheuvel?
    PREMIUM

    Opnieuw peperdure auto’s door brand verwoest: wie heeft het gemunt op de eigenaren van campings in Kerkdriel en Kaatsheu­vel?

    Wie heeft het gemunt op de Apeldoornse eigenaren van vakantieketen EuroParcs? Die vraag rijst nadat in de nacht van maandag op dinsdag opnieuw peperdure auto’s in brand vlogen bij de twee villa’s van de familie Vos, ook sinds enige tijd eigenaar van campings in Kerkdriel en Kaatsheuvel. Het zijn autobrand nummer drie en vier in de straat in anderhalve maand tijd.