Volledig scherm
PREMIUM
Zo kan de Paddenstoelenbuurt in Kerkdriel er uit komen te zien. Rechtsboven ligt De Berm, de weg aan de zuidkant is de Hoorzik. © Gemeente Maasdriel

‘Dik vet verlies’; Paddenstoelenbuurt is ‘te hoog gegrepen’ voor Maasdriel

KERKDRIEL - Hoe is het toch mogelijk dat de Paddenstoelenbuurt in Kerkdriel zo’n enorm tekort oplevert? Op die vraag wil het CDA Maasdriel graag antwoord, maar wethouder Peter de Vries kwam daar niet mee tijdens de commissie ruimte. Die cijfers krijgen de raadsleden nog, hoogstwaarschijnlijk vertrouwelijk.

Peter van Boxtel van het CDA denkt dat de nieuwe wijk te hoog gegrepen was voor de gemeente. ,,Het zou eigenlijk een luxe wijk moeten worden.”

  1. Hennepkwekerij in B&B Bruchem, eigenares en huurder hangt straf boven het hoofd
    PREMIUM

    Hennepkwe­ke­rij in B&B Bruchem, eigenares en huurder hangt straf boven het hoofd

    ARNHEM/BRUCHEM - Een 61-jarige vrouw uit Bruchem en haar 33-jarige huurder hangt een werkstraf van 60 uur plus een voorwaardelijke gevangenisstraf van een maand boven het hoofd omdat zij worden verdacht van het runnen van een hennepkwekerij. Mogelijk moeten zij ook meer dan vijftigduizend euro aan illegaal gemaakte winst terugbetalen. Zo hoorden de verdachten deze week tegen zich eisen voor de rechtbank in Arnhem.