Het terrein van voormalig partycentrum Heeren van Suylighem is een van de locaties die in beeld is voor de huisvesting van 150 arbeidsmigranten.
Volledig scherm
Het terrein van voormalig partycentrum Heeren van Suylighem is een van de locaties die in beeld is voor de huisvesting van 150 arbeidsmigranten. © Marc Bolsius

Dorpsraad Zuilichem bezorgd
over huisvesting arbeidsmigranten: ‘we krijgen onevenredig veel op ons bordje’

ZUILICHEM - In het dorp Zuilichem leven grote zorgen over de leefbaarheid, nu zich meerdere huisvesters van arbeidsmigranten bij de gemeente gemeld hebben. ,,Het beleid stelt geen maximum en wij krijgen onevenredig veel op ons bordje", hield Rien van Veen, de voorzitter van de dorpsraad, de lokale politiek donderdagavond voor. 

  1. Velddrielenaar blijft erbij: ‘Ik heb niets te maken met hennepkwekerij’
    PREMIUM

    Velddriele­naar blijft erbij: ‘Ik heb niets te maken met hennepkwe­ke­rij’

    ARNHEM – Heeft een 69-jarige man uit Velddriel zelf hennep gekweekt op zijn verdieping of waren het twee Poolse huurders en wist hij van niets? De openbaar aanklager bij het Arnhemse gerechtshof eiste honderd uur werkstraf tegen de man, waarvan de helft voorwaardelijk. En eiste dat hij ruim 14.000 euro, die hij met de kwekerij zou hebben verdiend, aan de staat betaalt. Maar de Velddrielenaar ontkent.