Bij een ernstig ongeluk op de kruising van de Van Heemstraweg en de Steenweg in Zaltbommel vielen in september 2017 drie gewonden.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij een ernstig ongeluk op de kruising van de Van Heemstraweg en de Steenweg in Zaltbommel vielen in september 2017 drie gewonden. © Bart Meesters / Meestersmultimedia

Dronken door rood licht: forse boete geëist tegen Poolse voor ernstig ongeluk Zaltbommel

ARNHEM/ZALTBOMMEL - De 52-jarige Poolse vrouw die op 30 september 2017 een ongeluk veroorzaakte op de Van Heemstraweg (N322) in Zaltbommel, hangt een boete van zesduizend euro plus een rijverbod van twee jaar boven het hoofd. Dat eiste het openbaar ministerie (OM) vrijdagochtend voor de rechtbank in Arnhem. 

  1. Hoe ga je met elkaar om? Wethouders in discussie met leerlingen Cambium tijdens Week van Respect

    Hoe ga je met elkaar om? Wethouders in discussie met leerlingen Cambium tijdens Week van Respect

    ZALTBOMMEL - De jonge generatie ‘moeilijker’ dan vorige? Helemaal niet. Maar ze hebben een hoop aan het hoofd. Hun imago heeft serieus last van social media, maar ze weten heus wat respect is. En ze kunnen meer dan ze denken. Een beetje hulp daarbij kan geen kwaad. In de Week van Respect - begin november - gaan Bommelerwaardse wethouders de klassen van het Cambium College in voor een gedachtewisseling over ‘hoe je met elkaar omgaat’.