Volledig scherm
PREMIUM
Henk de Bok (links) en Rini van den Bogaard voor het clubhuis van postduivenvereniging Steeds Sneller in Ammerzoden. Voor de 60-jarige club is het volgend jaar erop of eronder. © Marc Bolsius

Een jaar vol verlies, maar postduivenvereniging uit Ammerzoden geeft nog niet op

AMMERZODEN - Met Willy van Ravestijn verloor postduivenvereniging Steeds Sneller uit Ammerzoden in januari een clubman in hart en nieren. Hij kwam om bij een ongeluk. Of de 60-jarige club volgend jaar nog bestaat, is nog maar de vraag.

Willy zit in iedere steen. Ja dat kun wel stellen, zeggen algemeen bestuurslid Henk de Bok (65) en secretaris Rini van den Bogaard (61). Ze laten hun blik door het ruim 150 vierkante meter grote clubhuis van de Ammerzodense postduivenvereniging Steeds Sneller gaan.

  1. Hennepkwekerij in B&B Bruchem, eigenares en huurder hangt straf boven het hoofd
    PREMIUM

    Hennepkwe­ke­rij in B&B Bruchem, eigenares en huurder hangt straf boven het hoofd

    ARNHEM/BRUCHEM - Een 61-jarige vrouw uit Bruchem en haar 33-jarige huurder hangt een werkstraf van 60 uur plus een voorwaardelijke gevangenisstraf van een maand boven het hoofd omdat zij worden verdacht van het runnen van een hennepkwekerij. Mogelijk moeten zij ook meer dan vijftigduizend euro aan illegaal gemaakte winst terugbetalen. Zo hoorden de verdachten deze week tegen zich eisen voor de rechtbank in Arnhem.