Volledig scherm
PREMIUM
Een impressie van de indeling van het nieuwe binnensportcomplex van Zaltbommel. Met links het zwembad en rechts de sporthal. © Gemeente Zaltbommel

Enthousiasme over nieuw sportcentrum Zaltbommel

Modern, duurzaam en ambitieus. Zo mag je het toekomstige binnensportcomplex van Zaltbommel wel noemen. Donderdagavond werd het definitieve ontwerp gepresenteerd. De lokale politiek reageerde enthousiast. 

Een wedstrijdbad, met een grote glijbaan en een tribune. Een lekker warm doelgroepenbad en apart een peuterbadje. Een flinke sporthal die in vieren gedeeld kan worden en die ook een grote tribune heeft. Het horecadeel centraal in het gebouw, met zicht op zowel het wedstrijdbad als de sporthal. En dit alles in een zeer goed geïsoleerd gebouw, met zonnepanelen op het dak en tal van andere duurzame elementen. Volledig toegankelijk voor mindervaliden en met een aparte ingang voor de scholen.