Een fietsster en automobilist zijn maandagmiddag gebotst op de kruising van de Van Heemstraweg en de H.C. de Jonghweg in Rossum.
Volledig scherm
Een fietsster en automobilist zijn maandagmiddag gebotst op de kruising van de Van Heemstraweg en de H.C. de Jonghweg in Rossum. © Hans Verbeek / Meesters Multi Media

Fietsster gewond bij botsing met auto in Rossum

ROSSUM - Een fietsster is gewond geraakt bij een botsing met een automobilist op de kruising van de Van Heemstraweg en de H.C. de Jonghweg in Rossum. Het ongeval gebeurde maandagmiddag iets voor 15.50 uur.

  1. Rondje op ijsbaan Kerkdriel kan straks ook op skeelers

    Rondje op ijsbaan Kerkdriel kan straks ook op skeelers

    KERKDRIEL - IJsbaan De Griend in Kerkdriel is binnen twee jaar ook een interessante plek voor skeeleraars. De gemeente Maasdriel verkoopt de ondergrond van de ijsbaan aan de Stichting IJsbaan Maasdriel voor bijna een kwart miljoen euro. De stichting krijgt dat geld om de lekke folielaag te vervangen door een laag asfalt. De gemeente en de stichting hadden jarenlang een conflict over het herstel van de folie. Dat is op deze manier afgekocht, zo was in november al bekendgemaakt. Voorwaarde is, zo blijkt nu, dat de asfaltlaag voor eind 2024 moet zijn aangelegd.