MyFit aan de Voorstraat in Velddriel.
Volledig scherm
MyFit aan de Voorstraat in Velddriel. © Google Earth

Fitnesscentrum MyFit in Velddriel failliet verklaard

VELDDRIEL - Fitnesscentrum MyFit aan de Voorstraat in Velddriel is failliet. De Rechtbank Gelderland heeft het faillissement van het bedrijf op 25 februari uitgesproken. Het bedrijf, dat een lange staat van dienst heeft, had acht mensen in dienst.

Curator is mr. Gabriëlle Janssen uit Zaltbommel. Naar de oorzaak doet zij nog onderzoek, daar kan ze nog niets over zeggen. Wel is bekend dat de concurrentie op de fitnessmarkt hevig is.

Action Fitness

MyFit begon in 1997 als Action Fitness. In 2018 veranderde het bedrijf van naam, in verband met de associatie met de gelijknamige winkelketen.

,,We werken aan het mogelijk maken van een doorstart”, aldus Janssen in een reactie. Bij het bedrijf kon niemand reageren.

  1. Boerenpicknick in Bommelerwaard: ‘We komen op plekken waar we nog nooit zijn geweest’

    Boerenpick­nick in Bommeler­waard: ‘We komen op plekken waar we nog nooit zijn geweest’

    HEDEL - In de schaduw bij melkveehouderij en boerengolf van de familie Van Zeelst is het heerlijk toeven. De vriendinnen Karin Penders uit Hedel en Vera Broks uit Breda hebben net de restjes van de uitgebreide boerenpicknick verzameld en het afval ingeleverd. ,,We hebben wel een beetje gesmokkeld, we hebben nog maar 0 kilometer gefietst. Maar de picknick was heerlijk met de volle roomboter en de smakelijke kaas. Leuk al die lokale producten. Het is hier super, we zien de koeien hier langslopen.”