De afvalcoaches van Avri, vlnr Jeroen Gras, Luis Rojas Morales en Elsje Blauwhof het milieuparkje bij winkelcentrum Portage in Zaltbommel.
Volledig scherm
PREMIUM
De afvalcoaches van Avri, vlnr Jeroen Gras, Luis Rojas Morales en Elsje Blauwhof het milieuparkje bij winkelcentrum Portage in Zaltbommel. © jan zandee

Geen prent maar praatje met de afvalcoach van Avri als scheiden van huisvuil niet zo simpel blijkt

GELDERMALSEN - Koffiepads die plastic blijken te bevatten, papieren gebaksdozen waar het plastic ruitje uitgescheurd dient te worden en waarvan het papier bij het restafval moet. En natuurlijk dat verdraaide theezakje. Afval scheiden is nog voor veel mensen nog altijd heel erg lastig.  Afvalcoaches van Avri schieten de inwoners in Rivierenland te hulp.  

  1. Fantast, familieman of gewetenloos crimineel; wie is Ali G., hoofdverdachte in terreurcampagne tegen De Groot?
    PREMIUM

    Fantast, familieman of geweten­loos crimineel; wie is Ali G., hoofdver­dach­te in terreurcam­pag­ne tegen De Groot?

    HEDEL - Fantast, familieman of gewetenloos crimineel? Ali G., hoofdverdachte in de geruchtmakende terreurcampagne tegen de Hedelse fruithandel De Groot, is een man met vele gezichten. Na drie jaar komt zijn zaak komende week tot een climax. ,,Hij heeft niet per se de gunfactor. Met zijn geheimzinnigheid, het overschrijden van grenzen en onsympathieke dingetjes.”