Het nieuwe gebouw aan de Hogeweg mét reclameborden (de afbeelding met logo's is een fictieve weergave, niet alle partijen vestigen zich in het pand).
Volledig scherm
Het nieuwe gebouw aan de Hogeweg mét reclameborden (de afbeelding met logo's is een fictieve weergave, niet alle partijen vestigen zich in het pand). © Oomen Makelaardij

Gemeente weigert lichtreclame kantoorpand, projectontwikkelaar woedend

ZALTBOMMEL - Een nog te bouwen bedrijfspand aan de kruising tussen de Hogeweg en Van Heemstraweg (N322) mag van de gemeente geen lichtreclamezuil op haar gevel. Projectontwikkelaar Peter Oomen is laaiend en spreekt van een ‘bullshitverhaal’. 

  1. Rondje op ijsbaan Kerkdriel kan straks ook op skeelers

    Rondje op ijsbaan Kerkdriel kan straks ook op skeelers

    KERKDRIEL - IJsbaan De Griend in Kerkdriel is binnen twee jaar ook een interessante plek voor skeeleraars. De gemeente Maasdriel verkoopt de ondergrond van de ijsbaan aan de Stichting IJsbaan Maasdriel voor bijna een kwart miljoen euro. De stichting krijgt dat geld om de lekke folielaag te vervangen door een laag asfalt. De gemeente en de stichting hadden jarenlang een conflict over het herstel van de folie. Dat is op deze manier afgekocht, zo was in november al bekendgemaakt. Voorwaarde is, zo blijkt nu, dat de asfaltlaag voor eind 2024 moet zijn aangelegd.