Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Gewapende overvaller cafetaria Zaltbommel niet gepakt, onderzoek gestart

ZALTBOMMEL - De gewapende man die zaterdagavond probeerde om cafetaria ‘t Bommeltje aan De Schans in Zaltbommel te overvallen is nog niet gepakt. De politie Zaltbommel laat zondag op Twitter weten naar hem op zoek te zijn.

Zonder buit sloeg de dader rond 20.20 uur op de vlucht. Volgens een Burgernet-bericht droeg de man donkere kleding en een grijze hoodie. ,,Wij willen graag weten wie dit heeft gedaan”, aldus de politie.

Het is de laatste jaren vaker raak aan De Schans. Snackbar ‘t Bommeltje is al vaker het slachtoffer geweest van (poging tot) overvallen. Vanuit de cafetaria wilde zondagochtend niemand reageren.

Ook bij de zonnestudio ernaast was het al eens raak. Dat was voor de gemeente Zaltbommel reden om een camera te hangen in de buurt. 

  1. Geen plek meer 
voor grote distributiebedrijven in Zaltbommel
    PREMIUM

    Geen plek meer voor grote distribu­tie­be­drij­ven in Zaltbommel

    ZALTBOMMEL - Voor wat betreft grote distributiecentra zit Zaltbommel wel aan z’n taks, erkent wethouder Willem Posthouwer. De bedrijventerreinen in Zaltbommel raken vol. De laatste jaren is het hard gegaan, onder andere door de uitgifte van XXL-kavels. ,,We hebben geen grote lappen grond meer beschikbaar en gaan ons nu richten op kleinschalige bedrijvigheid en op revitalisering van bestaande bedrijventerreinen.”