Volledig scherm
Gouden ei in Hedel. © Hannie Visser-Kieboom.

Het gouden ei bij speurtocht Hedel is voor Kirsten (9)

HEDEL – De negenjarige Kirsten Bon was de gelukkige vinder van het gouden ei bij de speurtocht van stichting jeugdwerk Molshoop. Het zoeken naar paaseieren vond plaats achter het dorpshuis Gelre’s End.

Zo’n 110 kinderen deden mee, samen hadden ze een uur nodig hadden om alle 160 eieren op de parkeerplaats en de jeu de boules baan te vinden. Voor het gouden en zilveren ei hadden ze wel wat extra aanwijzingen nodig. Het bronzen en zilveren ei werden gevonden door Lynn Broekmeulen en Lynn Eek. 

Voor alle kinderen was er een prijs, zowel paashazen als paaseieren werden uitgedeeld. Kirsten, de vinder van het gouden ei, kreeg een reuze chocolade ei cadeau. 

  1. Uitbreiding geitenstallen Hurwenen ligt voorlopig stil
    PREMIUM

    Uitbrei­ding geitenstal­len Hurwenen ligt voorlopig stil

    HURWENEN/ARNHEM - De uitbreiding van de vier geitenstallen van Van der Schans Melkgeiten bv aan de Molenstraat in Hurwenen is op last van de rechtbank Gelderland stilgelegd. De rechtbank in Arnhem heeft de werkzaamheden, die al in volle gang waren, laten staken door een voorlopige voorziening toe te kennen. Er mag niet worden gebouwd zolang niet is bepaald of de gemeente Maasdriel wel of niet terecht een vergunning voor de uitbreiding heeft verleend. Hierover loopt nog een bezwarenprocedure.