Volledig scherm
Gouden ei in Hedel. © Hannie Visser-Kieboom.

Het gouden ei bij speurtocht Hedel is voor Kirsten (9)

HEDEL – De negenjarige Kirsten Bon was de gelukkige vinder van het gouden ei bij de speurtocht van stichting jeugdwerk Molshoop. Het zoeken naar paaseieren vond plaats achter het dorpshuis Gelre’s End.

Zo’n 110 kinderen deden mee, samen hadden ze een uur nodig hadden om alle 160 eieren op de parkeerplaats en de jeu de boules baan te vinden. Voor het gouden en zilveren ei hadden ze wel wat extra aanwijzingen nodig. Het bronzen en zilveren ei werden gevonden door Lynn Broekmeulen en Lynn Eek. 

Voor alle kinderen was er een prijs, zowel paashazen als paaseieren werden uitgedeeld. Kirsten, de vinder van het gouden ei, kreeg een reuze chocolade ei cadeau. 

  1. Verdachten gewelddadige woningoverval Zaltbommel hangt zes jaar cel boven het hoofd
    PREMIUM

    Verdachten gewelddadi­ge woningover­val Zaltbommel hangt zes jaar cel boven het hoofd

    ARNHEM - Het Openbaar Ministerie eist zes jaar cel voor alle vier verdachten van een gewelddadige overval op een woning aan de Thorbeckestraat in Zaltbommel. Zo bleek woensdag in de rechtbank in Arnhem. Ook bij die zitting bleef de identiteit van een mogelijke vijfde betrokkene, de mysterieuze ‘regelaar’, onbekend. Wel werd duidelijk dat de overval in de nacht van 1 op 2 december nauwkeurig is voorbereid en gepaard ging met grof geweld.