Onder toeziend oog van moeder Franka krijgt Niels Wels een prik van verpleegkundige Don Straatman in de GGD-bus in Hedel.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder toeziend oog van moeder Franka krijgt Niels Wels een prik van verpleegkundige Don Straatman in de GGD-bus in Hedel. © copyright Marc Bolsius

In de rij voor een vaccinatie in Hedel op eerste dag van de GGD-prikbus in de Bommelerwaard

HEDEL - Een goede start voor de prikbus van GGD Gelderland-Zuid in de Bommelerwaard: op het moment dat de bus de parkeerplaats bij de Jumbo in Hedel op kwam rijden stonden er al mensen te wachten die zich wilden laten vaccineren. Van meet af aan, zes uur lang, bleef het een komen en gaan van mensen. ,,Er is nog geen moment rust geweest. We hebben nauwelijks tijd gehad om een broodje te eten.”

  1. Jesse (18) bezorgt de krant: ‘Er is geen baantje waarmee ik zóveel verdien in zó weinig tijd’

    Jesse (18) bezorgt de krant: ‘Er is geen baantje waarmee ik zóveel verdien in zó weinig tijd’

    FIJNAART - Bij Jesse Kaufman (18) in Fijnaart gaat de wekker om kwart over vijf, zes dagen per week. Dan staat hij op om nog voor school begint de krant in het dorp te bezorgen. Vervelend om zo vroeg op te staan? ,,Helemaal niet. In het begin was het even wennen, maar nu maakt het me niet meer uit. Ik ben ongeveer anderhalf uur bezig en daarna heb ik de hele dag om te doen wat ik wil.”