Bodemonderzoek leerde in het najaar van 2020 dat er een voorbelasting van een jaar nodig is om een kunstgrasveld te kunnen aanleggen.
Volledig scherm
Bodemonderzoek leerde in het najaar van 2020 dat er een voorbelasting van een jaar nodig is om een kunstgrasveld te kunnen aanleggen. © BD

‘Laat HRC’14 niet in de kou staan’, vraagt voorzitter, maar half miljoen extra voor nieuw complex splijt politiek Maasdriel

ROSSUM/KERKDRIEL - Het is nog geen gelopen race of de Maasdrielse gemeenteraad met een half miljoen euro extra over de brug komt voor het nieuwe complex van voetbalclub HRC’14. De kwestie drijft zelfs een wig in de coalitie. Samen Sterk Maasdriel wil vasthouden aan de maximale bijdrage van 1,25 miljoen. Bij het CDA wint de plaatsvervangende schaamte het van het passen op de centen. 

  1. Veel schade na zeer grote brand in loods Poederoijen, niemand gewond
    Update/met video

    Veel schade na zeer grote brand in loods Poederoij­en, niemand gewond

    POEDEROIJEN - Een grote loods van zo’n 50 bij 15 meter stond maandagmiddag in brand in Poederoijen. Dat zorgde een tijd lang voor een flinke rookontwikkeling. Grote zwarte rookwolken waren van veraf te zien, bijvoorbeeld vanuit Den Bosch, Geldermalsen en Gorinchem. De brandweer spreekt van een zeer grote brand. Even voor 15.00 uur werd er een NL-Alert verstuurd. Rond 15.20 uur was de brand meester. Niemand raakte gewond.