Volledig scherm
© Getty Images

Man uit Zaltbommel in eigen huis door indringers mishandeld

ZALTBOMMEL - Een 59-jarige man uit Zaltbommel is in de nieuwjaarsnacht in zijn eigen huis in de binnenstad mishandeld door een paar indringers. 

De daders zouden rond 03.30 uur de voordeur hebben ingetrapt en binnen de man hebben geschopt en geslagen. Het slachtoffer raakte gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Inmiddels is hij weer thuis. De politie bevestigt desgevraagd op de hoogte te zijn van het incident, maar wil om privacyredenen alleen zeggen ‘dat er gekeken wordt naar aanknopingspunten voor een onderzoek’. Over de toedracht van het incident is nog niets bekend. 

  1. Strenge Zaltbommelse regels rond huisvesten arbeidsmigranten vanwege corona direct versoepeld

    Strenge Zaltbommel­se regels rond huisvesten arbeidsmi­gran­ten vanwege corona direct versoepeld

    ZALTBOMMEL/ZUILICHEM - Arbeidsmigranten die wonen op de plek waar ze werken, mogen tijdelijk ook elders aan de slag. Die rigoureuze ommezwaai in het strenge beleid van Zaltbommel gaat per direct in. Voor aardbeienkweker Dutch Berries in Zuilichem pakt dat besluit niet gunstig uit. De provincie heeft het bedrijf een dwangsom opgelegd voor een te kleine groenstrook naast de kas waar units voor plukkers zouden komen te staan.