Een man spuit op 13 januari het getal 99 naast brievenbussen van appartementen in Kerkdriel, vlak voordat hij een handgranaat naar deze plek gooit.
Volledig scherm
PREMIUM
Een man spuit op 13 januari het getal 99 naast brievenbussen van appartementen in Kerkdriel, vlak voordat hij een handgranaat naar deze plek gooit. © Opsporing Verzocht

Man was volgens OM medeplichtig aan gooien handgranaat Kerkdriel; zeven jaar cel geëist

ARNHEM/KERKDRIEL -  ,,Ik snap niet dat het Openbaar Ministerie mij hiervoor wil laten opdraaien. Er wordt met een tunnelvisie naar de zaak gekeken. Waarom zou ik alles vergooien wat ik had? Ik ben beroepsvoetballer, volg een goede opleiding. Er is misbruik van mij gemaakt.”

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”