Gymmen op afstand bij De Leyenstein in Kerkdriel krijgt een vervolg op meer plekken in de Bommelerwaard.
Volledig scherm
Gymmen op afstand bij De Leyenstein in Kerkdriel krijgt een vervolg op meer plekken in de Bommelerwaard. © Bertjan Kers/BD

Meer bewegen voor ouderen in de Bommelerwaard met Nick en Bram

AALST - Ouderen in de Bommelerwaard kunnen vanaf deze week op diverse plekken vanaf het balkon of achter het raam meegymmen met buurtsportcoaches Bram van Geffen En Nick Linnenbank. Van maandag tot en met donderdag gaan ze met hun muziekinstallatie op pad voor beweegactiviteiten.

 Op de Facebookpagina van Welzijn Bommelerwaard melden de buurtsportcoaches het schema. Op maandag zijn ze om 10.00 uur bij De Fontein en om 10.45 uur bij de Emmahof. 

Op dinsdag zijn ze om 13.00 uur bij De Munt in Hedel en om 14.00 uur bij De Leyenstein in Kerkdriel. Daar begonnen ze een week geleden op proef en dat heeft veel reacties opgeleverd van andere belangstellenden. 

Twee dagen Zaltbommel

De senioren in Zaltbommel zijn op woensdag en donderdag aan de beurt. Bewoners van De Nije Hof kunnen op woensdag meebewegen vanaf 9.45 uur, om 10.30 uur volgt Het Schootsveld en om 11.15 uur De Poort vanaf het plein aan De Schans. 

Bij De Wielewaal in Zaltbommel kunnen bewoners de komende tijd op donderdag om 10.30 een klein halfuurtje sporten.