Volledig scherm
De wapens die de jongeren in de auto hadden liggen. © Facebookpagina Politie Bommelerwaard

Meerdere wapens en drugs in auto: drie aanhoudingen in Kerkdriel

KERKDRIEL - De politie heeft zaterdag op de Drielse Wetering drie mensen aangehouden. In de auto waarin zij zaten werden meerdere wapens aangetroffen. Een van hen, een 18-jarige man uit Kerkdriel, stond al een tijdje gesignaleerd voor meerdere strafbare feiten.

De politie zag rond 15.00 uur een auto geparkeerd staan met beslagen ramen waarin drie personen zaten. Toen zij het voertuig benaderde, herkende zij de 18-jarige man uit Kerkdriel. Hij werd direct op heterdaad aangehouden.  Hierop besloten de agenten het voertuig te controleren.

In de auto troffen zij onder andere twee imitatiewapens, een creditcard, een mes en drugs aan. Hierop werden ook de andere twee mensen in de auto, een 21-jarige vrouw en 17-jarige jongen uit Kerkdriel, aangehouden. De recherche doet onderzoek naar de zaak. 

  1. In Zaltbommel boodschappen doen op zondag, het kan vanaf 16 februari
    PREMIUM

    In Zaltbommel boodschap­pen doen op zondag, het kan vanaf 16 februari

    ZALTBOMMEL - Op zondag naar de supermarkt Rossum, Hedel of zelfs Den Bosch voor een pak yoghurt of een diepvriespizza? Vanaf 16 februari is dat niet meer nodig. Dan kunnen de inwoners van Zaltbommel hun boodschappen op zondag ook om de hoek doen. De supermarkten in de kern Zaltbommel, de nieuwe Lidl, Albert Heijn, Jumbo Zaltbommel en de Aldi, zijn vanaf die dag wekelijks open van 13.00 tot 17.00 uur. Uitzondering is de Coop aan de Schans.