De snelweg A2 met rechts de Bossche wijk Maaspoort en links Empel en De Groote Wielen. Ergens tussen knooppunt Empel (op de foto op de achtergrond) en de brug over de Maas komt een nieuwe afslag.
Volledig scherm
PREMIUM
De snelweg A2 met rechts de Bossche wijk Maaspoort en links Empel en De Groote Wielen. Ergens tussen knooppunt Empel (op de foto op de achtergrond) en de brug over de Maas komt een nieuwe afslag. © Marc Bolsius

Nieuwe afslag, nieuwe bruggen en meer rijbanen, volop plannen voor de A2

DEN BOSCH/WAARDENBURG - De verschillende scenario's voor een bredere snelweg A2 krijgen steeds meer vorm.  Alle voortekenen wijzen op  een ingrijpende reconstructie. 

 1. Hedelse Erna van Lith één van de drie portretschilders in tv-programma Sterren op het Doek
  PREMIUM

  Hedelse Erna van Lith één van de drie portret­schil­ders in tv-programma Sterren op het Doek

  HEDEL - Of ze heeft gewonnen wil ze nog niet zeggen en er mag nog geen foto van haar schilderij in de krant. ,,Dan moet je maar naar de uitzending kijken", zegt kunstenares Erna van Lith (1961). In 'Sterren op het doek’, elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2, laten bekende Nederlanders zich portretteren terwijl ze worden geïnterviewd door presentator Özcan Akyol. Voor elke uitzending worden drie kunstenaars uitgenodigd, waaronder dit keer dus Van Lith.
 1. Visser vindt dode aan vishengel in Oirschot
  Play

  Visser vindt dode aan vishengel in Oirschot

 2. De Jonge over coronacijfers: 'Weinig reden tot optimisme'
  Play

  De Jonge over coronacij­fers: 'Weinig reden tot optimisme'