Parallelweg bij Hedel weer open; geribbelde bermverharding is even schrikken

WEGWERKZAAMHEDEN + VideoHEDEL/BRUCHEM - De Parallelweg langs de A2 bij Hedel is weer open voor verkeer. Sinds 25 februari is gewerkt aan het herstel van de stukgereden weg. De kapotgereden bermen hebben een betonnen verharding gekregen met een ribbel waar je van schrikt.

De bermen waren op sommige plekken langs de Hoofdwetering flink verzakt, wat tot gevaarlijke situaties leidde. De nieuwe betonstroken zijn duidelijk bedoeld om automobilisten te waarschuwen dat ze niet te ver naar rechts moeten uitwijken. De ribbels zijn echter zo fors, dat het oppassen is met de snelheid. Zelfs de naar 60 kilometer per uur verlaagde maximumsnelheid is riskant.

  1. Verdachten gewelddadige woningoverval Zaltbommel hangt zes jaar cel boven het hoofd
    PREMIUM

    Verdachten gewelddadi­ge woningover­val Zaltbommel hangt zes jaar cel boven het hoofd

    ARNHEM - Het Openbaar Ministerie eist zes jaar cel voor alle vier verdachten van een gewelddadige overval op een woning aan de Thorbeckestraat in Zaltbommel. Zo bleek woensdag in de rechtbank in Arnhem. Ook bij die zitting bleef de identiteit van een mogelijke vijfde betrokkene, de mysterieuze ‘regelaar’, onbekend. Wel werd duidelijk dat de overval in de nacht van 1 op 2 december nauwkeurig is voorbereid en gepaard ging met grof geweld.