Parallelweg bij Hedel weer open; geribbelde bermverharding is even schrikken

WEGWERKZAAMHEDEN + VideoHEDEL/BRUCHEM - De Parallelweg langs de A2 bij Hedel is weer open voor verkeer. Sinds 25 februari is gewerkt aan het herstel van de stukgereden weg. De kapotgereden bermen hebben een betonnen verharding gekregen met een ribbel waar je van schrikt.

De bermen waren op sommige plekken langs de Hoofdwetering flink verzakt, wat tot gevaarlijke situaties leidde. De nieuwe betonstroken zijn duidelijk bedoeld om automobilisten te waarschuwen dat ze niet te ver naar rechts moeten uitwijken. De ribbels zijn echter zo fors, dat het oppassen is met de snelheid. Zelfs de naar 60 kilometer per uur verlaagde maximumsnelheid is riskant.

  1. Uitbreiding geitenstallen Hurwenen ligt voorlopig stil
    PREMIUM

    Uitbrei­ding geitenstal­len Hurwenen ligt voorlopig stil

    HURWENEN/ARNHEM - De uitbreiding van de vier geitenstallen van Van der Schans Melkgeiten bv aan de Molenstraat in Hurwenen is op last van de rechtbank Gelderland stilgelegd. De rechtbank in Arnhem heeft de werkzaamheden, die al in volle gang waren, laten staken door een voorlopige voorziening toe te kennen. Er mag niet worden gebouwd zolang niet is bepaald of de gemeente Maasdriel wel of niet terecht een vergunning voor de uitbreiding heeft verleend. Hierover loopt nog een bezwarenprocedure.