CDA-raadslid Sjors Pardoel van de gemeente Maasdriel was een van de mannen die pony Chrisje maandagavond hadden meegenomen naar het terras.
Volledig scherm
PREMIUM
CDA-raadslid Sjors Pardoel van de gemeente Maasdriel was een van de mannen die pony Chrisje maandagavond hadden meegenomen naar het terras. © Videostill

Raadslid Sjors Pardoel (CDA) liet pony Chrisje achter op terras: ‘Zijn onbezonnenheid hadden we er bijna uit’

DEN BOSCH/VELDDRIEL - Eén van de mannen die maandag in een dronken bui pony Chrisje achterliet op een terras in Den Bosch is Sjors Pardoel, raadslid voor het CDA in de gemeente Maasdriel. Zijn partij keurt de opmerkelijke actie af, maar spreekt ook van ‘een kwajongensstreek’.

  1. Rondje op ijsbaan Kerkdriel kan straks ook op skeelers

    Rondje op ijsbaan Kerkdriel kan straks ook op skeelers

    KERKDRIEL - IJsbaan De Griend in Kerkdriel is binnen twee jaar ook een interessante plek voor skeeleraars. De gemeente Maasdriel verkoopt de ondergrond van de ijsbaan aan de Stichting IJsbaan Maasdriel voor bijna een kwart miljoen euro. De stichting krijgt dat geld om de lekke folielaag te vervangen door een laag asfalt. De gemeente en de stichting hadden jarenlang een conflict over het herstel van de folie. Dat is op deze manier afgekocht, zo was in november al bekendgemaakt. Voorwaarde is, zo blijkt nu, dat de asfaltlaag voor eind 2024 moet zijn aangelegd.