Een van de talrijke controles op camping Maaszicht Kerkdriel. Deze actie was in  september 2018 door politie, gemeente, Belastingdienst en brandweer.
Volledig scherm
PREMIUM
Een van de talrijke controles op camping Maaszicht Kerkdriel. Deze actie was in september 2018 door politie, gemeente, Belastingdienst en brandweer. © Bertjan Kers/BD

Resort aan de Maas: miljoeneninvestering in camping Maaszicht in het verschiet

KERKDRIEL - Camping Maaszicht kan veranderen in Resort aan de Maas. Ondernemer Jarno Goesten (De Arend Horeca- en Projectinrichters) en recreatiebedrijf EuroParcs willen miljoenen investeren. Maar alleen als de gemeenteraad de plannen vandaag op de valreep meeneemt in de herziening van het bestemmingsplan buitengebied. EuroParcs en Goesten willen de camping per se per 1 juli overnemen. Zo niet, dan is er geen deal.

  1. Grote internationale actie tegen drugsbende: 18 aanhoudingen, ook invallen in Kerkdriel en Den Bosch

    Grote internatio­na­le actie tegen drugsbende: 18 aanhoudin­gen, ook invallen in Kerkdriel en Den Bosch

    DEN BOSCH/KERKDRIEL - De politie van Den Haag heeft woensdagochtend samen met de politie in Spanje en België een grote internationale actie gehouden tegen een crimineel netwerk dat handelde in drugs. Er zijn invallen gedaan op tientallen locaties in Nederland, Spanje, België, Hongarije en Slowakije. Ook aan de Sleutelbloemstraat in Den Bosch en aan de Bulkseweg in Kerkdriel was de politie aanwezig.