Talloze auto's in vlammen op bij zeer grote brand bij autobedrijf in Brakel

VIDEO/UPDATEBRAKEL - Bij een autobedrijf in Brakel heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een zeer grote brand gewoed. Talloze auto's zijn verwoest door de vlammen. Er raakte niemand gewond.

 1. Grove fouten gemaakt bij drama met hoogwerker, waarbij Bart (53) en Jos (61) omkwamen: boete en werkstraf geëist
  PREMIUM
  update

  Grove fouten gemaakt bij drama met hoogwerker, waarbij Bart (53) en Jos (61) omkwamen: boete en werkstraf geëist

  ZWOLLE/SOMEREN – Grove fouten zijn gemaakt bij het ongeval met een hoogwerker, op 3 mei 2016 in Zaltbommel, zo bleek woensdagochtend in de rechtbank in Zwolle. Somerenaren Bart Vink (53) en Jos Relou (61) kwamen hierbij om het leven, de destijds 24-jarige Remco van Bogget overleefde de val van vijftien meter hoogte miraculeus. Het Openbaar Ministerie (OM) eiste woensdagmiddag 30.000 euro boete voor de werkgever Wijnen Bouw en 220 uur werkstraf voor hoogwerkerverhuurder Van Herwijnen.
 2. Praten over goeie ouwe tijd, dat kon niet meer; Astrid Damen schreef daarom een boek

  Praten over goeie ouwe tijd, dat kon niet meer; Astrid Damen schreef daarom een boek

  ALEM - Op het aanrecht staat een pruttelpotje met daarnaast een busje Buisman, aan de waslijn hangt de borstrok en op tafel liggen diverse oude spelletjes. Op zolder bij Astrid Damen ga je zomaar zeventig jaar terug in de tijd. Normaal is haar museum ‘t Schuurke in Alem een bron van inspiratie om te vertellen over het boerenleven van toen. Maar nu Astrid niet meer bij de mensen langs kon gaan, werd het tijd voor een boek.