De entree van bedrijventerrein De Geerden in Velddriel. Maasdriel wil onder de noemer Poort van Maasdriel nieuwe ruimte voor bedrijven uitgeven tussen De Geerden en Kampen-Noord in Hedel.
Volledig scherm
De entree van bedrijventerrein De Geerden in Velddriel. Maasdriel wil onder de noemer Poort van Maasdriel nieuwe ruimte voor bedrijven uitgeven tussen De Geerden en Kampen-Noord in Hedel. © Brigit Groeneveld/BD

Techbedrijven zijn welkom op Maasdrielse poort; er komt weer ruimte voor ondernemers

HEDEL/VELDDRIEL - Bedrijventerrein Poort van Maasdriel moet een plek worden voor technologiebedrijven. Het gaat om een strook haaks op de A2 tussen De Geerden en Kampen Noord. Daar moeten twee bedrijventerreinen komen van 5 tot 10 hectare. In de visie, die in december verschijnt, zal één ding duidelijk zijn: ,,We willen geen dozen.”

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?