Volledig scherm
PREMIUM
In de herfst van 2018 plaatste de gemeente Zaltbommel beveiligingscamera's om de Schoolstraat in de gaten te houden. © copyright Marc Bolsius

‘Terrorbuurman' Gameren zit opnieuw opgesloten

GAMEREN - De man die in de Schoolstraat in Gameren al jaren voor problemen zorgt, zit opnieuw vast. Reden: hij heeft de regels van zijn voorwaardelijke gevangenisstraf overtreden.

Afgelopen weekend is de 'terrorbuurman' uit Gameren door de politie meegenomen en vastgezet. Dat blijft in ieder geval zo tot 24 mei. Dan beslist de rechter hoe het verder moet. De man terroriseert al jaren de mensen in zijn straat. In oktober 2017 sloeg hij uit het niets een buurman met een baksteen tegen zijn hoofd. Hij werd veroordeeld voor poging tot doodslag en twee jaar cel, waarvan één voorwaardelijk.

  1. Kerkdriel rouwt na overlijden van man (19) door dramatisch ongeluk met hakselaar: ‘Het komt erg dichtbij voor ons’

    Kerkdriel rouwt na overlijden van man (19) door dramatisch ongeluk met hakselaar: ‘Het komt erg dichtbij voor ons’

    KERKDRIEL/MAREN-KESSEL - Kerkdriel is in rouw voor de 19-jarige man die vrijdagavond omkwam bij een dramatisch ongeluk met een landbouwmachine in Maren-Kessel. Voetbalvereniging D.S.C. uit Kerkdriel heeft zaterdag twee wedstrijden afgelast en houdt op zondag een minuut stilte voor de kampioenswedstrijd. ,,De vreselijke gebeurtenis komt ontzettend dichtbij voor onze spelers, die hem goed kenden”, zegt bestuurslid Bart Vries.