Twee mannen hebben zaterdagavond rond 19.00 uur brandwonden opgelopen bij een explosie in een van de jachthavens van recreatiegebied De Zandmeren in Kerkdriel.
Volledig scherm
Twee mannen hebben zaterdagavond rond 19.00 uur brandwonden opgelopen bij een explosie in een van de jachthavens van recreatiegebied De Zandmeren in Kerkdriel. © Bart Meesters / Meesters Multi Media

Twee mannen lopen brandwonden op door ontploffing in Kerkdriel

KERKDRIEL - Twee mannen hebben zaterdagavond rond 19.00 uur brandwonden opgelopen bij een explosie in een van de jachthavens van recreatiegebied De Zandmeren in Kerkdriel. Die zou zijn ontstaan door een chemische reactie, vertelt een woordvoerder van de politie.

  1. Vrijwilligers Vluchtelingenwerk willen niet mee naar nieuwe organisatie; ‘er gaat veel kennis en kunde verloren’
    PREMIUM

    Vrijwilli­gers Vluchtelin­gen­werk willen niet mee naar nieuwe organisa­tie; ‘er gaat veel kennis en kunde verloren’

    ZALTBOMMEL/KERKDRIEL - De ruim 30 vrijwilligers van Vluchtelingenwerk in de Bommelerwaard voelen er weinig voor om over te stappen naar de nieuwe organisatie die betrokken wordt bij de begeleiding van statushouders en vluchtelingen. Om welke organisatie het gaat, is nog niet bekend. Saillant detail: die organisatie moet over zes weken al aan de bak. De zorgen bij de politiek in Zaltbommel en Maasdriel zijn groot.