Volledig scherm
PREMIUM
Vier gamers én een masseuse (uiterst links) in actie tijdens de game-marathon in Aalst. © Roel Van Der Aa

Van Fortnite tot Super Mario, alles kan tijdens de game-marathon tegen ALS in Aalst

AALST - Tijdens een game-marathon van drie dagen werd dit weekeinde in Aalst geld ingezameld voor de bestrijding van de ziekte ALS. De gamers zaten bij toerbeurt aan de joysticks. Voor moderne kaskrakers als 'Fortnite' én games uit de oude doos, zoals 'Super Mario'.

,,Ik bied 150 euro voor het gesigneerde shirt van Michael van Gerwen”, laat één van de bezoekers aan de game-marathon weten aan Rowdy Oomen (36 jaar). Even aarzelt de organisator van het driedaagse evenement, maar dat zegt hij resoluut nee. ,,Dan moet ik mensen die aan de veiling meedoen teleurstellen, maar je mag zelf meebieden.”

  1. Geen plek meer 
voor grote distributiebedrijven in Zaltbommel
    PREMIUM

    Geen plek meer voor grote distribu­tie­be­drij­ven in Zaltbommel

    ZALTBOMMEL - Voor wat betreft grote distributiecentra zit Zaltbommel wel aan z’n taks, erkent wethouder Willem Posthouwer. De bedrijventerreinen in Zaltbommel raken vol. De laatste jaren is het hard gegaan, onder andere door de uitgifte van XXL-kavels. ,,We hebben geen grote lappen grond meer beschikbaar en gaan ons nu richten op kleinschalige bedrijvigheid en op revitalisering van bestaande bedrijventerreinen.”