In oktober 2019 was de A2 tussen Empel en Deil afgesloten, van zuid naar noord dus. Dat leidde tot grote drukte bij de pont in Brakel. Vanaf vrijdag 2 oktober zal de rij vooral in Herwijnen staan.
Volledig scherm
In oktober 2019 was de A2 tussen Empel en Deil afgesloten, van zuid naar noord dus. Dat leidde tot grote drukte bij de pont in Brakel. Vanaf vrijdag 2 oktober zal de rij vooral in Herwijnen staan. © Meesters Multi Media / Hans Verbeek

Veel oponthoud van 2 tot 5 oktober door afsluiting A2 tussen Deil en Empel

DEIL/EMPEL/BRAKEL - In het eerste weekend van oktober staat het verkeer veel hinder te wachten door de afsluiting van de A2 tussen de knooppunten Deil en Empel. Rijkswaterstaat waarschuwt dat het meer dan een half uur extra kan kosten om op de plek van bestemming te komen.

  1. Vergeet Fox Sports of Studio Sport: Bas (74) is alle rollen in één. Op zijn niveau dan
    PREMIUM
    video

    Vergeet Fox Sports of Studio Sport: Bas (74) is alle rollen in één. Op zijn niveau dan

    AALST - Je hebt Tom Egbers, Hélène Hendriks, Kees Jansma en Jack van Gelder: allemaal bekende presentatoren van FOX Sports en Studio Sport. Maar voetballiefhebbers in Bommelerwaard en de Langstraat hebben hun eigen favoriete kanaal: Soccerreporter van Bas Rikkers. De 74-jarige fanatiekeling is, gewapend met camera, microfoon en typerend stemgeluid, een internetbekendheid. Duizend, soms tweeduizend, kijkers heeft hij als publiek.