De verbouwing van dorpshuis Gelre's End in Hedel moet eind dit jaar klaar zijn.
Volledig scherm
De verbouwing van dorpshuis Gelre's End in Hedel moet eind dit jaar klaar zijn. © BD stock

Verbouwing dorpshuis Gelre's End pakt 40 procent duurder uit

HEDEL - De verbouwing en renovatie van dorpshuis Gelre's End pakt flink duurder uit dan waar op gerekend was. De gemeenteraad wordt gevraagd om 340.000 euro extra uit te trekken voor de klus, bovenop de ruim 800.000 euro die er al voor was vrijgemaakt. Er is dus ruim 40 procent meer geld nodig.

 1. Twintig inwoners maken bezwaar tegen ontsluitingsroute: ‘Plan is voor Maasdriel financieel te riskant’
  PREMIUM

  Twintig inwoners maken bezwaar tegen ontslui­tings­rou­te: ‘Plan is voor Maasdriel financieel te riskant’

  KERKDRIEL/HOENZADRIEL - Twintig inwoners van Kerkdriel en Hoenzadriel zijn het niet eens met de procedure die de Zuidelijke Ontsluitingsroute tussen de Provincialeweg en recreatiegebied De Zandmeren mogelijk moet maken. Ook zijn ze van mening dat de gemeente met de plannen voor de weg veel te grote financiële risico's neemt. Slordigheden zouden de gemeenschap miljoenen kunnen kosten.
 2. Undercoveragenten spreken officier van justitie tegen in zaak afgeperste fruithandel De Groot
  video

  Undercover­agen­ten spreken officier van justitie tegen in zaak afgeperste fruithan­del De Groot

  Politie en justitie trokken alle registers open om het geweld rond het afgeperste fruitbedrijf De Groot uit Hedel te stoppen. Met hulp van een undercoveractie werd een verdachte aangehouden. Het Openbaar Ministerie stelde dat het niet mogelijk was de inzet live te volgen, maar het tegendeel blijkt nu waar. De undercoveragenten spreken de officier van justitie op een aantal punten tegen.