Volledig scherm
PREMIUM
Delkant Kerkdriel © Hannie Visser

Verkoeling zoeken bij Op d'n Delkant in Kerkdriel

KERKDRIEL – Zomermarkt Op d’n Delkant doet zijn naam eer aan, in de middag passeert de temperatuur de grens van dertig graden. Rondom het Mgr. Zwijsenplein zoekt het publiek verkoeling op de terrassen, anderen struinen langs de kramen op zoek naar koopjes, zoals de zonnebrillen die voor een prikkie worden verkocht. 

Bij het grote waterbassin kunnen kinderen kennismaken met Suppen (Stand Up Paddle Boarding). Op een board peddelen ze door het water op zoek naar verkoeling. Marina de Leeuw van harmonie Semper Crescendo, de organisator van het evenement, laat weten dat al meer dan 2500 bezoekers de zomermarkt bezochten. 

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.