In 2018 zette de gemeente cameratoezicht in om de situatie in de Schoolstraat in Gameren in de gaten te houden. De gemeente Delfzijl is nog niet zover om die maatregel ook in Woldendorp te nemen.
Volledig scherm
PREMIUM
In 2018 zette de gemeente cameratoezicht in om de situatie in de Schoolstraat in Gameren in de gaten te houden. De gemeente Delfzijl is nog niet zover om die maatregel ook in Woldendorp te nemen. © copyright Marc Bolsius

Verwarde veteraan uit Gameren zaait jaar na vertrek nu ook in Groningen angst

WOLDENDORP/GAMEREN - De verwarde veteraan Kees D. zorgt een jaar na zijn vertrek uit Gameren nu in zijn nieuwe woonplaats in Groningen voor veel onrust. Inwoners van Woldendorp, een plaatsje aan de Eems, hebben aangifte gedaan bij de politie. Hij scheldt mensen uit, valt ze lastig en bedreigt ze met de dood, meldt RTV Noord.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.