Generaloberst Kurt Student inspecteert troepen die al een tijdje in de sneeuw hebben staan wachten. De locatie van de foto is niet bekend.
Volledig scherm
PREMIUM
Generaloberst Kurt Student inspecteert troepen die al een tijdje in de sneeuw hebben staan wachten. De locatie van de foto is niet bekend. © collectie Wouter van den Brandhof

Vondst vermiste para leidt tot biografie over Kurt Student, Hitlers parachutistengeneraal

KAATSHEUVEL/NIJMEGEN Het moet indruk hebben gemaakt op de jonge Wouter van den Brandhof uit Hemmen. In het dorp was in 1995 het lichaam gevonden van een Duitse parachutist.  Het lichaam van de militair was 50 jaar lang door de Betuwse klei aan het oog onttrokken. ,, Bij het lichaam lag de helm die zo typisch is voor de Duitse parachutisten.”

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.