Volledig scherm
Vrachtwagen van de weg op A2. © Meesters Multi Media / Bart Meesters

Vrachtwagen raakt van weg op A2 bij Zaltbommel, weg weer vrij

ZALTBOMMEL - Een vrachtwagen is maandagmorgen van de weg geraakt op de A2 bij pompstation De Lucht. Door het ongeval stond er zo'n twaalf kilometer file en was De Lucht niet bereikbaar. De file is inmiddels opgelost.

De chauffeur van de vrachtwagen werd onwel waardoor de vrachtwagen van de weg raakte en halverwege een talud tot stilstand kwam. Ook zat er een bijrijder in de vrachtwagen. De chauffeur is met nog onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De bijrijder kwam met de schrik vrij.

Op de A2 waren geen rijstroken afgesloten, maar het verkeer moest maandagochtend wel rekening houden met een snelheidsrestrictie van 50 kilometer per uur. De afrit naar tankstation De Lucht was door het ongeval tijdelijk gesloten.

Volledig scherm
Vrachtwagen op A2 raakt van de weg. © Meesters Multi Media / Bart Meesters
  1. Tijningenplas in Zaltbommel is geen lelijk eendje meer
    PREMIUM

    Tijningen­plas in Zaltbommel is geen lelijk eendje meer

    ZALTBOMMEL ,,Tsja, wie heeft er nou eigenlijk niet aan meegewerkt.” Nanda Jooren van de gemeente Zaltbommel moet even diep nadenken om niemand te vergeten die heeft bijgedragen aan de renovatie van de Tijningenplas in Zaltbommel. Nou, zeg maar gerust facelift, want de Put van Zanen, zoals de plas ook wel heet, lijkt in weinig meer op wat het tot voor kort was: een dichtgegroeide, onoverzichtelijke plas aan de rand van Zaltbommel, met veel opschot.