Waarschijnlijk niet burgemeester maar zoon eigenaar fruitbedrijf De Groot doelwit van granaat Kerkdriel

videoKERKDRIEL - Waarschijnlijk niet de Maasdrielse burgemeester Henny van Kooten, maar de zoon van een van de eigenaren van fruitbedrijf De Groot Fresh Group uit Hedel is het doelwit van de handgranaat die maandagmorgen bij de voordeur van een appartementencomplex aan het Gasthuisplein in Kerkdriel is gevonden. 

Rond 09.45 uur meldde de politie dat de granaat onschadelijk is gemaakt en het gevaar is geweken. Een politiehond heeft het complex doorzocht. Rond 11.15 uur kon iedereen weer naar huis. ,,We wilden zeker weten dat er niet nog ergens wat lag", zegt burgemeester Henny van Kooten desgevraagd.

  1. In Zaltbommel boodschappen doen op zondag, het kan vanaf 16 februari
    PREMIUM

    In Zaltbommel boodschap­pen doen op zondag, het kan vanaf 16 februari

    ZALTBOMMEL - Op zondag naar de supermarkt Rossum, Hedel of zelfs Den Bosch voor een pak yoghurt of een diepvriespizza? Vanaf 16 februari is dat niet meer nodig. Dan kunnen de inwoners van Zaltbommel hun boodschappen op zondag ook om de hoek doen. De supermarkten in de kern Zaltbommel, de nieuwe Lidl, Albert Heijn, Jumbo Zaltbommel en de Aldi, zijn vanaf die dag wekelijks open van 13.00 tot 17.00 uur. Uitzondering is de Coop aan de Schans.