Op deze locatie aan de Veilingweg in Velddriel kan Van der Schans verder met vleeskalveren en pluimvee. Hij gaat er nieuwe stallen bouwen.
Volledig scherm
Op deze locatie aan de Veilingweg in Velddriel kan Van der Schans verder met vleeskalveren en pluimvee. Hij gaat er nieuwe stallen bouwen. © copyright Marc Bolsius

Weg vrij voor kalveren en kippen aan Veilingweg in Velddriel

DEN HAAG/VELDDRIEL - Agrarisch ondernemer Alexander van der Schans uit Hurwenen kan aan de Veilingweg in Velddriel van start met het houden van vleeskalveren en pluimvee. De Raad van State heeft alle bezwaren van Stichting Fijn Wonen Schoofbandweg (SFWS) tegen de bouw van de nieuwe stallen van tafel geveegd.

 1. Make-up artist Thijmen jaagt dromen na via Videoland-serie: ‘Ik hoop op het theater of De TV Kantine’
  PREMIUM

  Make-up artist Thijmen jaagt dromen na via Videoland-se­rie: ‘Ik hoop op het theater of De TV Kantine’

  BRAKEL - Tien make-up artists in spe proberen in de Videoland-serie Glow Up’ hun dromen na te jagen. In een afvalrace voeren zij onder begeleiding van beroemdheden Nikkie de Jager, Roxeanne Hazes en Pernell Kusmus allerlei bijzondere opdrachten uit. Eén van hen is de 19-jarige Thijmen van Heusden uit Brakel. Hij raakte geïnspireerd door het Amerikaanse Saturday Night Live en hoopt later op het flinke boetseerwerk zoals in de TV Kantine of werken voor grote theaters.
 1. Brabants WO II-museum mag haar deuren niet openen
  Play

  Brabants WO II-museum mag haar deuren niet openen

 2. Vliegen erg populair tijdens corona: 'Nu hebben ze daar centen en tijd voor'
  Play

  Vliegen erg populair tijdens corona: 'Nu hebben ze daar centen en tijd voor'