Xtc-pillen, foto ter illustratie.
Volledig scherm
Xtc-pillen, foto ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

Werkstraffen voor drugslab in Bruchem; hoofdverdachte nog op de vlucht

DRUGSKAART BOMMELERWAARDARNHEM/BRUCHEM  – De 63-jarige vrouw die medeplichtig was aan het runnen van een xtc-lab in haar bed and breakfast in Bruchem is door de rechtbank Gelderland veroordeeld tot een gevangenisstraf van 240 dagen. De helft daarvan is voorwaardelijk. De rest heeft ze al uitgezeten in voorarrest.

 1. Hoe ga je met elkaar om? Wethouders in discussie met leerlingen Cambium tijdens Week van Respect

  Hoe ga je met elkaar om? Wethouders in discussie met leerlingen Cambium tijdens Week van Respect

  ZALTBOMMEL - De jonge generatie ‘moeilijker’ dan vorige? Helemaal niet. Maar ze hebben een hoop aan het hoofd. Hun imago heeft serieus last van social media, maar ze weten heus wat respect is. En ze kunnen meer dan ze denken. Een beetje hulp daarbij kan geen kwaad. In de Week van Respect - begin november - gaan Bommelerwaardse wethouders de klassen van het Cambium College in voor een gedachtewisseling over ‘hoe je met elkaar omgaat’.
 2. Mijlpaal voor Maasdriel: eerste stap voor ontsluitingsroute Kerkdriel
  PREMIUM
  UPDATE

  Mijlpaal voor Maasdriel: eerste stap voor ontslui­tings­rou­te Kerkdriel

  KERKDRIEL/VELDDRIEL - Om de zuidelijke ontsluitingsroute tussen de Provincialeweg bij Velddriel en De Zandmeren bij Kerkdriel te kunnen aanleggen, zal de gemeente het eens moeten worden met de eigenaren van 139 stukken grond. ,,We zullen er niet met iedereen uitkomen”, weet wethouder Jan-Hein de Vreede al. Toch denkt hij dat er binnen tien jaar een weg ligt die in Velddriel en de Paterstraat in Kerkdriel de druk van de ketel haalt.