Volledig scherm
PREMIUM
Eigenlijk wil Maasdriel geen windmolens, maar de gemeente gaat mogelijk toch meewerken aan de plannen van coöperatie Bommelerwaar en Greentrust. © ANP

Windpark Bommelerwaard wil ook molens bouwen op Maasdrielse grond

KERKDRIEL/ZALTBOMMEL - Er is een plan voor nog eens drie of vier windmolens op Maasdriels grondgebied. Windpark Bommelerwaard-A2 en Renewable Energy Factory hebben daarvoor eind maart een principeverzoek ingediend bij de gemeente. De twee partijen willen de turbines laten aansluiten op de molens die ze langs de A2 bij Zaltbommel gaan bouwen. Ook zoeken ze samenwerking met coöperatie Bommelerwaar en Greentrust.

  1. Opnieuw peperdure auto’s door brand verwoest: wie heeft het gemunt op de eigenaren van campings in Kerkdriel en Kaatsheuvel?
    PREMIUM

    Opnieuw peperdure auto’s door brand verwoest: wie heeft het gemunt op de eigenaren van campings in Kerkdriel en Kaatsheu­vel?

    Wie heeft het gemunt op de Apeldoornse eigenaren van vakantieketen EuroParcs? Die vraag rijst nadat in de nacht van maandag op dinsdag opnieuw peperdure auto’s in brand vlogen bij de twee villa’s van de familie Vos, ook sinds enige tijd eigenaar van campings in Kerkdriel en Kaatsheuvel. Het zijn autobrand nummer drie en vier in de straat in anderhalve maand tijd.