Volledig scherm
Kolderdag op het Cambium College (locatie aan de Courtine) in Zaltbommel. © Cambium College

Zomerpret op Kolderdag Cambium College

ZALTBOMMEL - De laatste schooldag van examenleerlingen gaat in het middelbaar onderwijs niet onopgemerkt voorbij. Ook op het Cambium College in Zaltbommel niet. 

In de nacht van donderdag op vrijdag was het sportveld naast het schoolgebouw aan de Courtine ingericht als camping. Buurtbewoners waren daarover keurig met een briefje geïnformeerd. Na een korte maar gezellig nacht kwamen voor Kolderdag de opblaasbadjes en waterpistolen tevoorschijn. En zo ontstond er op het schoolplein in de stralende zon veel zomers plezier. 

Na Kolderdag is het uit met de pret en moet er gestudeerd worden.  Het centraal schriftelijk eindexamen begint op 9 mei.

  1. Tijningenplas in Zaltbommel is geen lelijk eendje meer
    PREMIUM

    Tijningen­plas in Zaltbommel is geen lelijk eendje meer

    ZALTBOMMEL ,,Tsja, wie heeft er nou eigenlijk niet aan meegewerkt.” Nanda Jooren van de gemeente Zaltbommel moet even diep nadenken om niemand te vergeten die heeft bijgedragen aan de renovatie van de Tijningenplas in Zaltbommel. Nou, zeg maar gerust facelift, want de Put van Zanen, zoals de plas ook wel heet, lijkt in weinig meer op wat het tot voor kort was: een dichtgegroeide, onoverzichtelijke plas aan de rand van Zaltbommel, met veel opschot.