De toekomstige indeling van de locatie 'Heeren van Suylighem' in Zuilichem. De drie grijze blokken zijn woongebouwen voor in totaal 150 personen. Aan de onderkant van de tekening loopt de Van Heemstraweg.
Volledig scherm
De toekomstige indeling van de locatie 'Heeren van Suylighem' in Zuilichem. De drie grijze blokken zijn woongebouwen voor in totaal 150 personen. Aan de onderkant van de tekening loopt de Van Heemstraweg. © Delgou Architectuur

Zuilichem: 150 bewoners Heeren van Suylighem is echt de limiet

ZUILICHEM - Zijn de gebouwen voor huisvesting van arbeidsmigranten en spoedzoekers aan de rand van Zuilichem niet een beetje groot voor maar 150 bewoners? Zuilichem wil er zeker van zijn dat er maximaal 150 mensen kunnen wonen en dat dit ook het maximum blijft.

 1. 
Bisdom hoopt dat Actie Kerkbalans gemis aan collectegeld wat kan compenseren
  PREMIUM

  Bisdom hoopt dat Actie Kerkbalans gemis aan collecte­geld wat kan compense­ren

  DEN BOSCH - Door corona is een aantal kerken gesloten of kan een dienst door maximaal dertig gelovigen worden bezocht. Dat scheelt een smak aan collecte- en kaarsengeld. Bisschop Gerard de Korte van bisdom ’s-Hertogenbosch hoopt daarom dat de jaarlijkse doneeractie Kerkbalans die zaterdag is begonnen, het gemis aan het (overigens al jaren) teruglopend ‘levend geld’ enigszins kan compenseren.
 1. Samenvatting: PSV - RKC Waalwijk
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting: PSV - RKC Waalwijk

  23 januari
 2. De avondklok zorgt voor lege straten in Tilburg
  Play

  De avondklok zorgt voor lege straten in Tilburg